4. Workshops en events

Kundalini Jaartraining 2018

Een nieuw begin in het nieuwe jaar? Wil jij ook het maximale uit je leven en jezelf halen? Dan mag je deze Kundalini trainingen niet missen! Voor maar € 225,- per weekend incl. overnachtingen èn vega-maaltijden. Een cadeau voor jezelf of samen met je partner/vriend of vriendin.

Kundalini is een weg die je voor je leven bewandelt.
Kundalini beoefenen is duizendmaal meer dan het aanleren van een aantal ademhalingen (pranayama) of het uitvoeren van een aantal houdingen (asana’s) of oefeningen (krija’s). Deze training kan je beschouwen als een persoonlijke verrijking voor jezelf en tevens een opleiding tot Kundalini-teacher.
Met deze complete opleiding naar Oosters model gun je jezelf de tijd om alle aspecten en achtergronden van Kundalini te ontdekken en te leren kennen. Om jezelf te ont-moeten en alle wegen van Kundalini werkelijk te doorgronden.
Geniet van je weg daar naar toe!

Het programma van deze trainingen bestaan onder meer uit kundalini awakening, kundalini yoga, tantra yoga, tantrische massages, principes van de ayurveda, diverse vormen van meditatie, het beheersen van de ademhaling (pranayama), diverse bandha’s (sloten) en mudra’s (handposities), het chanten van mantra’s, werken met energie … de opsomming is beperkt maar geeft toch een goed idee van wat je mag verwachten.

De Kundalini jaartraining 2018 wordt gegeven in 8 weekenden. (vrijdag 19:00 uur tot zondag 17:00 uur). Elk weekend staat in het teken van een bepaald thema (vraag onze brochure).

Data 2018 zijn: 12-14 januari, 2-4 en 23-25 februari, 23-25 maart, 27-29 april, 25-27 mei, 15-17 juni en 6-8 juli.
Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 8 per level/trainingsjaar. Er zijn momenteel nog plaatsen vrij.

Deze training wordt gegeven door Urbain Peters. Kundalini master teacher. We laten hem hier graag even aan het woord.
“Ik kreeg mijn Kundalini training voornamelijk in Sri Lanka. Ik had er de eer en vooral het voorrecht deze training volgens de aloude gebruiken te mogen volgen en hun kennis tot de mijne te maken. Sinds mensenheugenis zijn kundalini en tantra zeer nauw verwant aan elkaar. Dit althans volgens de aloude traditionele overlevering uit landen zoals Tibet, Nepal, India, Sri Lanka …Nu is het moment aangebroken om die kennis door te geven in het Westen en een jongere generatie te bereiken die ook de bereidheid hebben deze tradities in ere te houden en later op een gepast tijdstip ook weer door te geven.”

Ook voeding is een bijzonder belangrijk onderdeel van deze opleiding. Hiervoor werken we samen met Easy Ayurveda www.easyayurveda.org. Zij verzorgen het ayurvedische deel en staan in voor de ayurvedische maaltijden. Leuke bijkomstigheid: je leert ayurvedisch koken.

Interesse? Wens je bijkomende informatie? Bel 0032477392119 of mail naar kundalini.vzw@gmail.com

Chakra trainingen 2018
Deze trainingen vormen tevens een onderdeel van de kundalini jaartraining maar zijn apart te volgen, ook als je niet deelneemt aan de kundalini jaartraining.

Module 1: basis-training chakra initiatie. Geschikt voor iedereen die meer kennis wil over deze subtiele energie.

Module 2 : chakra-verdieping. Deze module staat open voor iederenn die reeds enige ervaring en kennis heeft met chakra’s; ongeacht waar of bij wie je deze hebt opgedaan.

Module 3: “heal je chakra” start in het najaar 2018. Voorbehouden voor diegenen die module 2 reeds gevolgd hebben.

Data voor module 1 en 2 zijn:
11-2, 4-3, 18-3, 8-4, 13-5, 3-6 en 1-7
Module 1 van 09:00 tot 13:00 uur
Module 2 van 14:00 tot 18:00 uur

Voor meer info mail naar: kundalini.chakra.training@gmail.com

Advertenties