Versterk je levenskracht !

Versterk je levenskracht !

 

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor de Westerse geneeswijzen. Vandaar het succes van diverse opleidingen tot “heilpraktiker” in Duitsland. Gezondheidstherapeut of gezondheidsconsulent in België en Nederland. Naturopaat in Engeland en Frankrijk …

Al deze opleidingen hebben één gemeenschappelijk doel: het bevorderen van een gezond lichaam. Hierin is nauwelijks tot geen aandacht voor het mentale aspect om nog maar te zwijgen van het spirituele. Ook energetische krachten komen zelden aan bod.

Nochtans zijn de fundamentele aspecten reeds aanwezig in de oudste samenlevingen ter wereld en succesvol toegepast gedurende al meer dan 5000 jaar door Chinese artsen. Deze leer wordt Taoïsme genoemd.

Wij versterken onze levenskracht aan de hand van praktische technieken als ademhalingstechnieken, Chinese bewegingsoefeningen als Chi Kung (oefeningen voor een groter welbevinden), Tai Chi Chuan, meditaties, kalmte en vitaliteitsoefeningen, …

Wij betrachten een harmonie te bekomen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel vlak om daarmee ziekte en verval te vermijden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s